sobota 14. února 2009

14. února - 133 den - třetí dítě


Někde jsem slyšela srovnání sourozenců podle počtu fotografií. První dítě kupa, druhé polovic a třetí asi tři.  Když se dívám na náš blog, tak Klárka vede.  Třetí dítě vřele doporučuji :-) 

Někde sem slyšela, že čtvrté bývá ještě lepší, ale o tom budou doufám referovat jiní :-)

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Já četla, že nejhůř natom jsou prostřední. Ale to bývalo, když nebyly digitály. My máme Amálku na klasice, takže má sice o album víc, ale mnohem horší fotky. Druzí dva digitální mají fotek tisíce, vyvoláváme jen ty nejlepší. Na blogu se to snažím střídat a jde mi to, protože mám všechny děti doma, narozdíl od Tebe.

Lída řekl(a)...

Ano, taky jsem o tom dnes celý dne přemýšlela, že jsem to napsala špatně.
A máš pravdu, že hodně záleží na tom, jestli je dítko před digitálem, nebo až po.
A máš pravdu, že mám často děti ve školce, tak tu mám na focení jen Klárku, ale to jen dopoledne, takže to tak úplně není ;) Spíš máme asi problém s rozmazlováním a že vidíme Klárku jako nejroztomilejší. Měla bych s tím něco dělat.

Anonymní řekl(a)...

Toho bych se nebála, máme vždycky k rozmazlování toho roztomilýho, takže před rokem to byl Bořík a před dvěma a půl Amálka. Prostě jsou srandovní a na těch starších nás bere zase něco jinýho. Mira z toho mívá špatný svědomí a já si zase přesně pamatuju, jak jsme ve stejných situacích zamačkávali slzu i u těch starších.